workshops

Alles moet vlug gaan tegenwoordig, er wordt teveel naar allerhande schermpjes gekeken, er is weinig tijd om creatief bezig te zijn,… voor mij is haken de ideale ontsnapping hieraan. Even tot rust komen met een bol wol en een haaknaald, meer moet dat niet zijn. En dan de voldoening als je ziet wat je van die bol hebt gemaakt. Voor mij zijn dit de kleine gelukjes die de dagelijkse drukte even doen vergeten. Daarom heb ik besloten om workshops haken te geven aan kinderen en volwassenen.

Leren haken kan het hele jaar door. Neem hiervoor contact met me op en dan bespreken we wat je graag wil leren. Ik plan ook enkele workshops per jaar, rond een thema of seizoen. Zijn de geplande workshops niet jou ding, maar heb je zelf een voorstel of idee, laat het me zeker weten, dan kijken we wat mogelijk is.

Er zijn geen vaste data maar ik pas me aan jullie aan. Workshops zijn mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag vanaf 14u en om de 2 weken kan het ook op zaterdag en zondag, dan vanaf 10u.

Wanneer er een workshop is die je graag wil volgen, neem dan contact met me op en dan spreken we samen een moment af dat voor ons beiden past.

Workshops worden op Instagram en Facebook of via mail aangekondigd. Via deze wegen kan je ook contact met me opnemen.

Al de workshops gaan door in mijn cro-shed.

Steven 9, 9310 Moorsel / Aalst

Mail naar mycroshedworkshops@hotmail.com als je:

  • op de hoogte wil blijven van geplande workshops
  • wil inschrijven
  • een afspraak wil maken
  • vragen hebt

Hopelijk tot binnenkort in mijn Shed!