Little box of crochet

Zoals ik de vorige keer al vertelde had ik een little box of crochet besteld. Ik heb er even op moeten wachten. Omdat het vanuit Engeland kwam duurde het iets langer, en dat wil zeggen dat er mensen hun box al ontvangen hadden en op Facebook, Instagram,… al foto’s stonden van de inhoud. Ik wou echt wel dat het een verrassing bleef, dus heb ik een paar dagen het internet gemeden.

Maar gisteren was het dan zover, mijn box was toegekomen! Ik vond het wel spannend, mijn eerste box openen. Ik heb er dan ook mijn tijd voor genomen, me rustig aan tafel gezet, voorzichtig de kartonnen verpakking geopend, en daar was hij dan, mijn little box of crochet.

Is hij niet mooi?

Toen werd het natuurlijk nog spannender, wat zal er in zitten? Dus vlug het doosje open en daar vond ik mooie bolletjes Must Have Minis van Yarn and Colors, een mooi boekje met de werkbeschrijving en uitleg over de box, een haaknaald, knoopjes, een mooie steekmarkeerder,… echt de moeite waard. Ik ben er ZO blij mee!

Zoals je kan zien worden het 2 mug cosies ontworpen door Lucy van Attic24. Ik kan al niet wachten om er aan te beginnen en jullie het resultaat te laten zien.

Tot dan

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s