Little box of crochet

Zoals ik de vorige keer al vertelde had ik een little box of crochet besteld. Ik heb er even op moeten wachten. Omdat het vanuit Engeland kwam duurde het iets langer, en dat wil zeggen dat er mensen hun box al ontvangen hadden en op Facebook, Instagram,… al foto’s stonden van de inhoud. Ik wou echt wel dat het een verrassing bleef, dus heb ik een paar dagen het internet gemeden.

Maar gisteren was het dan zover, mijn box was toegekomen! Ik vond het wel spannend, mijn eerste box openen. Ik heb er dan ook mijn tijd voor genomen, me rustig aan tafel gezet, voorzichtig de kartonnen verpakking geopend, en daar was hij dan, mijn little box of crochet.

Is hij niet mooi?

Toen werd het natuurlijk nog spannender, wat zal er in zitten? Dus vlug het doosje open en daar vond ik mooie bolletjes Must Have Minis van Yarn and Colors, een mooi boekje met de werkbeschrijving en uitleg over de box, een haaknaald, knoopjes, een mooie steekmarkeerder,… echt de moeite waard. Ik ben er ZO blij mee!

Zoals je kan zien worden het 2 mug cosies ontworpen door Lucy van Attic24. Ik kan al niet wachten om er aan te beginnen en jullie het resultaat te laten zien.

Tot dan

Liefs, Ilse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s