Monstertjes

Op zoek naar een leuke profielfoto, kwam ik de foto’s van mijn monstertjes tegen. Ik vind deze zo leuk dat ik ze met jullie wil delen.

Ik heb ze een paar jaar geleden gemaakt voor de kleuterjuf van mijn dochter haar school, om te gebruiken bij een snoezelproject.

Ik was begonnen met patroontjes op te zoeken, deze waren heel mooi maar ik had al snel door dat er veel tijd in kroop om ze te maken, en die had ik niet. Ik ben dan zelf beginnen “ontwerpen”, rechthoek, vierkant, driehoek, met benen of armen, verschillende soorten haar, ogen en mond uitproberen,… Ik kon er me helemaal in uitleven. Soms zat ik zelfs luidop te lachen met hun gekke bekken. En wat vinden jullie ervan, zijn ze niet schattig?

Vorig jaar vroegen ze me van de gezinsbond of ik een workshop voor kinderen wou geven. Ik dacht toen meteen aan mijn monstertjes, ze zijn makkelijk en vlug te maken. Ik besloot om er sleutelhangers van te maken. Het was mijn eerste workshop en er waren een tiental kinderen, wat wel veel is. Een paar konden al een beetje haken, andere helemaal niet, sommige hadden het vlug door en andere zagen het helemaal niet zitten. Maar met veel geduld en aanmoediging zijn ze allemaal trots met een monstersleutelhanger naar huis gegaan. De werkjes van de kinderen kan ik jullie niet tonen, maar hier zijn de voorbeeldjes die ik mee had.

Liefs, Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s