May the force be with you!

Het was druk vorige week. De verjaardag van mijn neefje kwam dichter bij, dus was het even doorwerken om zijn kado klaar te krijgen. En het is gelukt!!!

dsc00711.jpg

Zijn eigen lightsabers! En belangrijk, hij was er heel blij mee! Er ontstond spontaan een zwaardgevecht met zijn zus. Ik was wel even bang dat ze iets van de kast gingen slaan en heb er dus maar vlug bijgezegd dat ik niet verantwoordelijk ben voor ongelukken.

De zwaarden zijn gehaakt zonder patroon. Ik had enkele afbeeldingen gezien van gehaakte lightsabers als inspiratie en dacht, dit moet wel lukken. Ik heb rond een isolatiebuis gehaakt en deze binnenin nog versterkt met een harde plastic buis. Als garen heb ik voor de handvaten Phil Coton 4 gebruikt en voor het lichtgevende deel By Claire Sparkle.

Verder heb ik ook nog een leuke namiddag gehad met een vriendin. Gezellig even bijpraten (het was al even geleden). En natuurlijk hoort daar koffie en iets lekkers bij. Manlief had super lekkere scones gebakken, slagroom geklopt en dan nog wat zelfgemaakte aardbeienkonfituur klaargezet, we zagen dat helemaal zitten.

dsc00702

Ik vind het altijd leuk als ik mijn mooi koffieservies kan bovenhalen. Mijn grootvader had vroeger net hetzelfde servies. Ik had daar nog enkele stukken van over, maar het koffieservies heeft mijn man 2ehands bijgekocht. We zijn echt wel gek van oude spullen. We zijn ook al op zoek naar leuke kastjes en zo voor in mijn shed.

Vorige week hadden we ook de warmste dag van het jaar (tot nu toe). Ik kon dan ook niet anders dan de laatste rijen van mijn Moorlanddeken buiten af te haken. Zalig zo die eerste warmte van de zon. Ik kan al niet wachten tot het lente is.

 

Ik heb mijn blog ook nog wat meer aangepast. Er is nu een link naar mijn facebookpagina, pinterest en instagram. Ga daar zeker ook eens een kijkje nemen. Bloggen is nieuw voor mij. Ik ben nog volop aan het uitzoeken wat ik hier allemaal kan. Tot hiertoe ben ik al best tevreden van mijn blog. Wat vinden jullie er al van? Laat het gerust weten.

Verder heb ik nog wat rondgekeken op internet en ben ik weer zoveel leuke dingen tegengekomen om te haken. Of ik er ooit de tijd voor ga vinden om dit allemaal te maken weet ik niet. Maar aan 1 ding kon ik niet weerstaan. Ik had dit al eerder gezien en altijd gedacht, volgende keer bestel ik er ook één, maar het is er nooit van gekomen. Tot nu, nu moest ik hem hebben, The Little Box Of Crochet. https://www.littleboxofcrochet.co.uk/ Dit is een mooi doosje met alles erin voor een mooi haakproject. Elke maand een nieuw project, ontworpen door bekende bloggers of ontwerpers. Deze maand komt het ontwerp van Lucy van Attic24. http://www.attic24.typepad.com/ Ik kan niet wachten tot mijn box toekomt om te zien wat ze ontworpen heeft. Wordt zeker vervolgd.

Zo, dit was een samenvatting van de voorbije week. Tot de volgende.

Liefs, Ilse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s