Gek van dekentjes

Wie goed heeft opgelet, heeft misschien al gezien wat ik nu aan het haken ben. In mijn vorige blog zie je een foto van mijn zeteltje. Daarin ligt het deken waar ik aan bezig ben. Het is de Moorland CAL van Attic 24. Deze is zo leuk om te maken. Vooral de kleurencombinaties vind ik super. Hij is gehaakt met Stylecraft Special DK, mijn favoriete garen om mee te haken.

dsc05380

Ik ben gek op dekentjes. In de winter kan je er gezellig onderkruipen in de zetel, op een mooie zomeravond leg je hem over je schouders en kan je extra lang genieten in de tuin, zelfs als ze mooi opgevouwen op een stapeltje liggen in de kast vind ik ze prachtig.

Dit is een antiek kastje dat bij ons in huis staan. Hier ben ik echt wel trots op. Naast mijn koffieservies, mijn mooiste haakboeken, leuke stofjes en mijn potten met knopen en staaltjes garen, is er natuurlijk ook een plaatsje voor de dekentjes.

Als mijn shed klaar is komt er zeker een kast met glazen deuren in, waar ik nog meer dekentjes kan in opbergen. Een mens kan er nooit genoeg hebben, vind ik.

Ik ben ook nog bezig aan een verjaardagscadeau voor mijn neefje. Hij is gek van Star Wars. Maar het moet nog een verrassing blijven, dus meer hierover in mijn volgende blog. Tot dan.

Liefs Ilse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s