Mijn haakhoekje

In afwachting van mijn Cro-Shed heb ik een hoekje in huis waar ik kan haken in mijn haakzeteltje. Het zeteltje was nog van mijn grootouders. Met wat gehaakte spullen erin is het best gezellig hé. De trolly vind ik ook super handig. Alles wat ik nodig heb voor mijn huidige project zit erin. Ik kan dus overal waar ik wil verder haken, voor TV, in de keuken en als het beter weer wordt mag hij ook mee naar buiten.

dsc05378dsc05379

Liefs Ilse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s