Mijn haakhoekje

In afwachting van mijn Cro-Shed heb ik een hoekje in huis waar ik kan haken in mijn haakzeteltje. Het zeteltje was nog van mijn grootouders. Met wat gehaakte spullen erin is het best gezellig hé. De trolly vind ik ook super handig. Alles wat ik nodig heb voor mijn huidige project zit erin. Ik kan dus overal waar ik wil verder haken, voor TV, in de keuken en als het beter weer wordt mag hij ook mee naar buiten.

dsc05378dsc05379

Liefs Ilse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s